Tomjac's website

Om

 

IT konsulent som primært står for administration, support, rådgivning på primær Windows platforme/Applikationer i server/Klient Netværk.

IT problemer ?..., så spørg!

 Der ydes kun mindre gratis e-mail support, til privat personer. For hjælp til firmaer eller andre former for support, udføres efter aftale.

 

Tom K. Jacobsen

Jeg en 49 årige Senior infrastrukturkonsulent og laver alt inden for IT, primært Windows baseret administration, support, teknik og automatiseret software udruling, men laver også en del netværk, rådgivning og salg.

Fra 1998 til 2003, ansat i et IT-Konsulent firma, hvis kunder hovedsaglig er grafiske virksomheder eller trykkerier og derfor gjorde vi os både inde for MAC/PC. Så specialiteten her var blandet netværk, med de fordele og begrænsninger det kan have. Firmaet tilbød desuden hosting af domainer, web-hotel, web mail og andre service, web billede/aktions database, fax-mail-fax og backup.

Herefter ansat på korttids baseret kontrakter og har blandt andet lavet konsulent arbejde, for Microsoft Business Solutions,

Begyndte I sommeren 2003 at læse Java/Oracle, som skulle have været afsluttet med certificering som ”Oracle9i Forms-Developer, Professional Level”, men stoppede efter nogle måneder til fordel for ansættelse, som infrastruktur konsulent i Progressive, som gør sig inden for både infrastruktur, hosting, cloud løsninger, Sharepoint, CRM softwareudvikling, rådgivning og salg.